[Homepagina - Zoekbanner tekst]
Zoek direct of voer een artikelnummer in
[Homepagina - Intro]

Wij begrijpen de behoeften van jouw organisatie.


Bij Castor realiseren we ons dat elke organisatie unieke eisen heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke wensen. Van innovatieve reinigingssystemen tot professionele persoonlijke beschermingsmiddelen, wij hebben alles in ons assortiment om jouw bedrijf veilig en hygiënisch te houden. Mochten we een gewenst product niet in ons assortiment hebben, gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Dankzij onze merkonafhankelijke kwaliteitsproducten hebben wij al meer dan drie decennia lang organisaties succesvol ondersteund!

Leer ons kennen

[Home - iconen]
Merkonafhankelijk
Snelle service
Expertise
Duurzaamheid
[Homepagina - Uitgelichte categorieën]

Een greep uit ons assortiment

Een selectie van ons veelzijdig facilitair assortiment

Papier & Dispensers

Papier & Dispensers

Bekijk

Machines

Machines

Bekijk

Reinigingsmiddelen

Reinigingsmiddelen

Bekijk

Kleding bedrukken
Kleding bedrukken
Schoonmaak trainingen
Schoonmaak trainingen
Passessies
Passessies
Open dagen
Open dagen
[Persoonlijk contact, advies op maat]

Persoonlijk contact, advies op maat 

 

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Daarom bieden we diensten zoals passessies en kledingbedrukking aan. Zo krijg je precies wat bij jouw organisatie past. Wij komen ook graag langs voor schoonmaakdemo's zodat je gelijk een beeld krijgt van hoe je onze producten optimaal kan inzetten!  

Ontdek onze diensten en ervaar hoe wij met maatwerk en kwaliteit het verschil maken voor jouw organisatie.

Bekijk onze diensten

Nieuws

18 juli

Microvezeldoeken: Het beste product voor effectieve schoonmaak

Als professional in de schoonmaakbranche die op zoek is naar effectieve huishoudelijke reinigingsoplossingen, zijn microvezeldoeken onmisbaar. In deze blog delen we alles wat je moet weten over microvezeldoeken, van hun voordelen tot onderhoudstips.

Lees meer
01 juli

Waarom het EU Ecolabel essentieel is in de schoonmaakindustrie

De vraag naar duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten groeit enorm. Bedrijven en consumenten zijn steeds bewuster van hun impact op het milieu en zoeken naar manieren om deze te minimaliseren. Het EU Ecolabel speelt hierin een cruciale rol door te helpen bij het maken van bewuste keuzes. In deze blog ontdek je waarom dit label zo belangrijk is voor de schoonmaakindustrie en hoe het bijdraagt aan duurzaamheid en efficiëntie.

Lees meer
06 juni

Efficiënt en duurzaam schoonmaken: Ontdek de voordelen van de Switch Green Care Professional productenlijn

In de wereld van facilitair beheer en schoonmaakdiensten wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Daarom laten we je graag kennismaken met de innovatieve Switch Green Care Professional productenlijn. Ontworpen om niet alleen efficiëntie te bieden, maar ook om bij te dragen aan een groenere toekomst, biedt het Switch Systeem de oplossing voor schoonmaakpraktijken.

Lees meer
Bel mij terug
{{error}}