Onze diensten

Onze diensten

Bekijk hieronder onze services en ontdek hoe we het verschil kunnen maken voor jouw organisatie!

Passessies

Passessies

Naast dat we PBM leveren, organiseren we ook passessies. Tijdens deze sessies werken we samen met jouw team om de specifieke behoeften en vereisten van jouw werkomgeving te begrijpen. Wij zorgen ervoor dat elke werknemer de juiste pasvorm en bescherming krijgt. Door gebruik te maken van onze passessies kunnen we eventuele problemen of ongemakken identificeren en direct oplossen. Neem vandaag nog contact met ons op om een passessie te boeken.

 

Boek een passessie

 

Open dag

Open dagen

Een paar keer per jaar organiseren we open dagen waarop onze leveranciers hun producten presenteren. Deze evenementen bieden een unieke gelegenheid om onze producten te ontdekken, direct contact te hebben met fabrikanten en meer te leren over ons bedrijf en onze waarden. Kom langs en ontdek samen met ons de nieuwste innovaties in onze sector! Open dagen worden bekend gemaakt via onze nieuwsbrief, dus schrijf je in om op de hoogte te blijven.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

 

 

Kleding bedrukken

Kleding bedrukken

Bij ons kan je terecht voor een professionele kledingbedrukkingservice die voldoet aan al jouw behoeften. Of je nu op zoek bent naar werkkleding voor je bedrijf of gepersonaliseerde shirts voor een evenement, wij staan klaar om je te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen. 
 

Neem contact op

 

Schoonmaaktraining

Schoonmaaktrainingen

Zoek je naar op maat gemaakte schoonmaaktrainingen die perfect aansluiten op de behoeften van jouw organisatie? Bij ons ben je aan het juiste adres! Onze schoonmaaktrainingen worden georganiseerd in samenwerking met onze leveranciers. Of het nu gaat om specifieke reinigingsmethoden, gebruik van apparatuur of schoonmaakmiddelen, wij begrijpen dat elk bedrijf unieke uitdagingen en vereisten heeft op het gebied van schoonmaak. Daarom stemmen we onze trainingen af op jouw specifieke situatie.

Vraag een schoonmaaktraining aan

 

 

Bel mij terug
{{error}}