Registreren

[Registreren account]

Ben je nog geen klant van ons? Dan kan je jezelf registreren via onderstaand registratieformulier. De velden met een sterretje zijn verplicht en nodig voor registratie. Na je registratieaanvraag kan je nog niet direct inloggen. Wij gaan je gegevens valideren zodat we je op de juiste wijze toegang kunnen verlenen tot onze webshop. Na bevestiging van je registratie ontvang je hiervan automatisch een e-mail. Ben je al klant van ons maar heb je nog geen inloggegevens? Neem contact met ons op om de gegevens van je inlogaccount aan te vragen.

Registratie afgerond

[Registratie afgerond]

Bedankt voor het registreren op onze website! We zijn blij dat je de tijd hebt genomen om je bij ons aan te melden en we willen je graag laten weten dat we jouw gegevens momenteel aan het controleren zijn. 

We doen ons best om dit proces zo snel mogelijk af te ronden en we zullen je via e-mail op de hoogte houden van de status van je account. Zodra we je aanvraag hebben goedgekeurd, kun je beginnen met het ontdekken van ons assortiment en het plaatsen van bestellingen. 

Als je in de tussentijd vragen hebt over onze producten of diensten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze Customer Service staat altijd klaar om je te helpen. 

Nogmaals bedankt voor het kiezen van onze website als jouw online bestemming. We kijken ernaar uit om je binnenkort als geregistreerde klant te verwelkomen!

Bel mij terug
{{error}}