Over Rogier

Over Rogier

Maak kennis met Rogier! 

Hallo! Ik ben Rogier en ben Accountmanager bij Castor. Ik ben hier inmiddels alweer 17 jaar werkzaam! Wil jij mij beter leren kennen? Lees dan gauw verder.

 

Trots op mijn grote netwerk

Na 20 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, maakte ik in 2007 de overstap naar Castor als accountmanager voor de provincie Limburg. In de daaropvolgende 17 jaar heb ik een uitgebreid netwerk opgebouwd met zowel klanten als leveranciers. Het is altijd motiverend om te horen dat mensen bij vragen of problemen in de schoonmaakbranche zeggen: "Je moet bij Rogier zijn". 

De laatste 10-12 jaar heb ik de rol van algemeen manager vervuld. Hierbij onderhoud ik contacten met leveranciers over producten, prijzen en stel ik ons assortiment samen. Daarnaast heb ik een actieve rol gespeeld bij de ontwikkeling van onze nieuwe website. Deze webshop is ontworpen met de eindklant in gedachten, met meer foto's, gedetailleerde productomschrijvingen en heldere artikelomschrijvingen.

Wie ben ik?

Ik zou mezelf beschrijven als: 

Dienstverlenend
Klantgericht
Relatiebouwer
Betrouwbaar

Mijn hobby's

Sporten
Wandelen met mijn twee honden
Muziek en concerten
Neem contact op met Rogier

Vragen? Neem contact op!

Als je vragen hebt over ons bedrijf of onze producten, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om je te helpen!

M 06 53 80 39 76

E r.smulders@castorbv.nl

Bel mij terug
{{error}}