Nieuws

TASKI Machine Madness

Met de TASKI Machine Madness kan je geselecteerde TASKI machines tegen een bodemprijs aanschaffen: van schrobzuigmachines en waterzuigers tot stofzuigers. Grijp nu je kans en profiteer van deze kortingen tot 18 december 2021.
Meer Nieuws

Numatic Roadshow

Het Numatic Demo Team is ‘on tour’ dit najaar!Numatic heeft veel nieuws te vertellen! Grote beurzen en evenementen stonden natuurlijk stil het afgelopen jaar. Maar de productontwikkeling binnen het Numatic NX-Netwerk is gelukkig door gegaan. Maar er is nog meer te melden! Bijvoorbeeld het hergebruik van plastics in de ReFlo werkwagens en stofzuigers en innovatieve milieuvriendelijke pads voor alle schrob-zuigmachines.
Meer Nieuws

Blog: Vloerenonderhoud

Tijdens de Vlekvrije Vloerenweken in augustus profiteer je bij Castor van hoge kortingen op schrobzuigmachines van verschillende topmerken. Maar, naast deze kortingen besteden we in de maand augustus ook aandacht aan het delen van informatie over het onderhouden van vloeren, welke producten geschikt zijn en hoe Castor jou hierbij kan ondersteunen. Na het lezen van dit blog weet je een stuk meer over deze onderwerpen!
Meer Nieuws