Nieuws

Blog: Schoonmaken van vloeren: 4 duurzame en innovatieve methodes

Het reinigen van vloeren is een essentieel onderdeel van het algemene onderhoud van elk gebouw. Gelukkig zijn er tegenwoordig verschillende innovatieve methodes beschikbaar waarmee je efficiënt, effectief en duurzaam vloeren kunt schoonmaken. In deze blog gaan we dieper in op deze methodes en bieden we praktische schoonmaaktips om jouw schoonmaakprocessen te optimaliseren.
Meer Nieuws

Blog: Tips voor het kiezen van PBM

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) kunnen niet ontbreken wanneer je je werknemers wilt beschermen tegen potentiële risico's op de werkplek. Het juiste gebruik van PBM kan ongevallen voorkomen en de veiligheid van je werknemers waarborgen. Bij het kiezen van de juiste PBM zijn er echter verschillende factoren waarmee je rekening moet houden om ervoor te zorgen dat de bescherming optimaal is. In deze blog geven we praktische tips en richtlijnen voor het selecteren van de juiste PBM.
Meer Nieuws

Blog: Dieptereiniging van sanitaire ruimtes

Een schone en frisse sanitaire omgeving is niet alleen belangrijk voor de gezondheid en tevredenheid van gebruikers, maar draagt ook bij aan de algemene indruk van een gebouw. Het is daarom essentieel om regelmatig een grondige schoonmaak uit te voeren. Maar hoe pak je een dieptereiniging in sanitaire ruimtes aan? In deze blog delen we effectieve reinigingsmethoden en de beste sanitaire producten die jouw werk gemakkelijker zullen maken!
Meer Nieuws